Zelfgebreide artikelen, heerlijke taarten en poffertjes en nog veel meer….

 

Op 23 september aanstaande organiseren we in de Ontmoeting Kerkstraat 52n te Dongen van 10 tot 16 uur een dag voor jong en oud.
Behalve de catering met lekkere zelfgebakken taarten en de poffertjesbakkerij zijn er activiteiten voor kinderen gedurende de hele dag.
Er zullen regelmatig live optredens zijn op het podium en verder kunt u mooie zelfgebreide werkstukken kopen voor het goede doel. De breigroep, die elke maand in de Ontmoeting samenkomt, heeft de laatste maanden hard gewerkt aan een leuke collectie items geschikt als cadeautje voor straks als de feestdagen zich aandienen of gewoon om iets leuks aan te schaffen voor jezelf. Verder zijn er volop tweedehands boeken en platen te koop en een leuke collectie c.d’s.
Kom eens kijken op zaterdag 23 september tussen 10 en 16.00 uur!
P.s. om 14.00 uur start te veiling van de mooie kunstwerken die nog tot 15 september te bewonderen zijn in de bibliotheek te Dongen de Cammeleur.
De opbrengst van alle verkopen die dag is bestemd voor Eagle Shelter (www.eagleshelter.nl) en voor het moderniseren van de Ontmoeting.

Namens de protestante gemeente Dongen Rijen,
Het organisatieteam.
Cornelie, Carel en Atie
atiebos@gmail.com

atiebos@gmail.com